Fitness pe Xbox 360

A face miscare este un laitmotiv ce apare zilnic in toata mass-media.  Emisiuni intregi, articole special dedicate acestei teme, sustinand ideea de sanatate si de stare de bine. Persoanele care isi doresc sa fie in forma recurg la diverse metode pentru a face miscare: alearga in parc, fac fitness, aerobic, kangoo jumps, dans, yoga.
Multi considera ca pentru a face miscare este absolut necesar sa mearga la sala. Cei care au dorinta si posibilitatea de a merge inr-un cadru organizat trebuie sa isi faca timp in functie de programul personal si de cel al salii. Este bine sa mergi la sala pentru ca stii ca ai platit un abonament, te-ai angajat intr-o activitate pe o anumita durata, ai aparatele necesare, un cadru special amenajat, eventual un instructor daca abonamentul il include.

O modalitate foarte eficienta de a face miscare este folosirea unui joc fitness pentru kinect. Ce presupune acest lucru: un smart tv, un Xbox kinect 360, jocul  pentru Xbox si dorinta de a face miscare.Jocul Your Shape Fitness Evolved 2012 este considerat cel mai bun joc fitness pentru kinect, unul dintre cele mai complexe dintre cele aflate pe piata.
Persoana care vrea sa faca miscare cu ajutorul jocului isi face un profil pe care il alege de fiecare data cand incepe o alta sesiune de fitness. Daca vrea se conecteaza la internet pentru a vedea si activitatea altor persoane care folosesc acelasi joc. Jocul inregistreaza toate sesiunile de fitness, un calendar al acestora, progresul facut, numarul de calorii ars, numarul de abdomene, flotari, etc. facute, medalii castigate, niveluri atinse. In functie de ceea ce se doreste, jocul poate propune un program de activitate.

Your Shape: Fitness Evolved 2012 (Kinect) Xbox 360

Ceea ce este foarte interesant este faptul ca pesoana este scanata de kinect si apare pe ecran alaturi de un “antrenor personal” care explica micarile, spune cand miscarea e facuta gresit si ce sa se corecteze. Fiecare sectiune din joc are niveluri pentru incepatori si evolueaza treptat spre experimentati. Fiecare tip de miscare este cuantificata ca numar, record personal, calorii arse, imediat, in timp real.Pe langa fitness, jocul include si lectii de dans(latino, hip hop, Bollywood), aerobic – cardio, antrenamente pentru diferite sorturi, lectie zen si lectie yoga (fiecare cu niveluri diferite, in fuctie de capacitatea de efort).

Cu un astfel de joc se poate face miscare in functie de stare, de programul personal chiar acasa, fara niciun abonament, avand coerenta si toate rezultatele inregistrate automat.

Share Button

Stefan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.